Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2015 05:37 - Бойко, I hate you!
Автор: kolonal Категория: Политика   
Прочетен: 1277 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Бойко, I hate you!

Писмо до Б.Б.

Бойко, мразя те! Ти ме излъга! Много пъти. А аз ти вярвах. Не съм пропускал избори, в които да не гласувам за теб. Случвало се е да изминавам 300-400 километра, за да ти "дам" гласа си. Безплатно! Безвъзмездно! В името на едно по-добро бъдеще за България, което не идва и не идва. Та ти си най-силният човек в държавата, защо не се държиш като такъв?! Можеш ли да преброиш колко пъти си казвал или обещавал нещо, а няколко часа по-късно си променял позицията си? Едва ли! Само истинските мъже спазват обещанията си, независимо какво ще им струва това. Това, че знаеш няколко хватки и можеш да набиеш някого не те прави истински мъж! Делата, делата са важни. Корупцията ли пребори, престъпността ли, кое ли? Започна ли да се спазва върховенството на закона? България да не би да стана по-стабилна и да дава по-добро бъдеще на младите? Всъщност последните въпроси са на база предизборната платформа на ГЕРБ за 2014. Само за последната година още десетки мои приятели и познати заминаха на гурбет, а нито един от предходноотпътувалите не се е завърнал! Бойко, ти ме предаваш всеки ден! Мен и народа. Да, ти ще се оправдаеш, че народът не ти е дал мнозинство и не можеш сам да се справиш със задачите. Думи на които няма как да повярвам. Вкарай заобикалящата те паплач, където и е мястото. Но ти сам не вярваш, че можеш да го направиш, нали?! Ти имаше моето доверие, но го загуби. Доста трябва да се потрудиш, за да го спечелиш отново. Най-вероятно загубата на моя глас не е от значение за теб, но ако искаш да оставиш положителна следа в българската история работи в интерес на обществото! Иначе, посредствени политици много. Накрая остава само името!

-Когато се справиш с нарастващата циганска престъпност и своеволия, без значение какво мисли Европа. На самотните старци, често ограбвани и пребивани от циганите в малките населени места, не им пука за Хелзинския комитет и организациите за защита правата на малцинствата. Още повече, че има села, където българите са малцинства, ама за тях няма знайни и незнайни НПО-та!
-Когато се справиш с корупцията, особено сред политици, лекари, полицаи, съдии и чиновници.
-Когато се справиш с бедността. 115-150-200 лева месечна пенсия!!! Лудост.
-Когато се справиш с миграцията. Затвори границата за настъпващата мигрантска вълна, без значение Европа. Ако можеш да ми гарантираш, че няма да влезе нито един ислямист и че мои близки няма да пострадат от тези хора-ок, но не можеш. 
-Когато гарантираш националната сигурност. Нямаме как да се противопоставим на евентуална външна заплаха...

...само тогава ще видя, че мъжът, в който вярвах, се е върнал.

29.09.2015
София
Васил Гергов




Гласувай:
4



1. kvg55 - Омразата вреди и на мразещия. За...
30.09.2015 21:46
Омразата вреди и на мразещия.
Затова се отнесете към нашия "любим" минпред
с добродушна насмешка. Вие се усещате измамен,
но вината си е ваша - повярвали сте на нашите
политици. Груба грешка, но не сте единствен.
Никакво доверие на тези негодници -
нашите политици.
Може да гласувате, но винаги с едно наум.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolonal
Категория: Други
Прочетен: 75875
Постинги: 24
Коментари: 16
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930